A megrendelővel egyeztetett szempontok alapján vállaljuk különböző sportágak/mozgásformák edzés- vagy mérkőzéselemzését CATAPULT mérőeszközökkel.

Az edzés, verseny vagy mérkőzés adatainak rögzítését követően egyénre és csapatra lebontott teljesítményelemzést készítünk, amely csapatjáték esetén pozícióhoz kötött játékanalízist is tartalmaz.

Játékosonként lekérdezhető pl. az edzésen/mérkőzésen megtett táv, a maximális sebesség, a sprintek száma és hossza, az egyes pulzus-zónákban töltött idő, az egyes sebességzónákban megtett méterek száma, a gyorsulások és lassulások száma, a terhelési és pihenő szakaszok aránya, a nagy intenzitású (gyorsasági) akciók száma, időtartama és az akciók közötti pihenőidő hossza, a felugrások magassága és még sok más adat. Az edzés vagy mérkőzés tetszés szerinti szakaszokra osztható, és az egyes szakaszok terhelési mutatói külön-külön is megjeleníthetők (pl. a két félidő elfáradási görbéi, vagy a félidők elején, közepén és végén megindított akciók száma és azok intenzitásának változása stb.). A játékosok teljesítménye különböző szempontok (pl. posztok) szerint összehasonlítható, bármely kiválasztott mutatót (pl. sprintek hossza vagy száma, sebességzónákban töltött idő, mozgásintenzitás, gyorsulások-lassulások száma és aránya stb.) tekintve.

A megrendelői igények felmérését követően egyénre szabott árajánlatot készítünk. A felmérés és teljesítményelemzés díja a sportágtól, a mérés időtartamától, a csapat létszámától és az elemzés mélységétől függ. Esetenként kiszállási díjat számíthatunk fel, melyet a megrendelői igények felmérése után árajánlatunkban előre meghatározunk.

A mérkőzéselemzés előkészítéséhez, az eszközök beállításához előre szükségünk van bizonyos adatokra, játékos információkra. Kérjük, hogy az edzés- vagy mérkőzésmonitorozás megrendelésekor töltse ki és küldje vissza címünkre a CATAPULT mérkőzéselemzést előkészítő adatlap című dokumentumot.

p

E szolgáltatásunk igénybevétele során birtokunkba kerül egy vagy több, Önre vonatkozó személyes adat. A kezelésükre és feldolgozásukra vonatkozó tájékoztatónkat a GDPR almenüben olvashatja el.