Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) értelmében cégünk felülvizsgálta és a Rendelettel összhangba hozta a természetes személyek személyes adatainak kezelésére vagy feldolgozására vonatkozó tevékenységét, megalkotta saját Adatkezelési Szabályzatát, valamint elkészítette az ügyfeleknek szóló tájékoztatóját, melyet innen tölthet le:

Adatvédelmi tájékoztató

Gyors tájékozódás céljából kiemeltük az Önnek a dokumentumból a személyes adatok kezelését érintő legfontosabb részeket, melyek a weboldalunk használatára és szolgáltatásaink igénybevételére vonatkoznak. Kérjük, ezeket mindenképpen olvassa el, mielőtt személyes adatokat ad át nekünk:

WEBOLDALUNK HASZNÁLATÁVAL kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

  • Weboldalunk nem használ cookie-kat.
  • Az oldal használatához nem szükséges regisztrálnia, de ebben az esetben bizonyos almenük nem elérhetők.
  • A Regisztráció menüpontot megnyitva áttekintheti, hogy mely személyes adatokat gyűjtjük be felhasználóinkról. A sportágra, képzettségre, érdeklődési körre vonatkozó információkat szolgáltatásaink bővítése, az oldal tartalmának fejlesztése és regisztrált ügyfeleink célzott tájékoztatása érdekében tároljuk – megadásuk nem kötelező.
  • Például: ha Ön a regisztráció során bejelöli az „antropometria” érdeklődési kört („Mely témák érdeklik? ablak, lenyíló fül), akkor e-mailben értesítést fog kapni az e témájú tanfolyamok dátumáról. A „Catapult felhasználó” opció megjelölésekor ellenőrizni fogjuk, hogy Ön valóban használja-e a Catapult rendszert; ha igen, akkor hozzáférést adunk olyan zárt tartalmakhoz, amelyek megkönnyítik munkáját, és segítik Ön abban, hogy folyamatosan képezze magát, továbbá meghívót küldünk minden szakmai rendezvényünkre. Ha nem kíván tőlünk e-mailben tájékoztatást kapni a különböző szakmai témákhoz kapcsolódóan, akkor kérjük, a regisztráció során az érdeklődési körére vonatkozó mezőket hagyja üresen!
  • Regisztrált felhasználóink adatait egy IT szolgáltató szerverén tároljuk. Adatkezelési tájékoztatónk I. fejezetében megtalálja a szolgáltató elérhetőségét, valamint az ott közölt webcímről letöltheti az adatok tárolásának módjára és biztonsági szabályaira vonatkozó tájékoztatót.
  • A weboldalunkon történő regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait tároljuk és kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja: küldjön egy e-mailt az office@cardioc.eu címre, melyben a tárgy mezőbe beírja az „adattörlés” szót, valamint megadja azt az e-mail címet, amellyel korábban regisztrált nálunk.

SZOLGÁLTATÁSAINK IGÉNYBEVÉTELÉVEL kapcsolatos legfontosabb információk:

  • Amennyiben Ön nem kívánja rendelkezésünkre bocsátani a személyes adatait (vagy azok egy részét), úgy előfordulhat, hogy ezek hiányában a szolgáltatást nem tudjuk elvégezni. Kérjük, ha tartózkodik bizonyos személyes adatok átadásától, akkor ezt a mérésre bejelentkezéskor szíveskedjen jelezni nekünk – ez esetben előre tájékoztatni tudjuk Ön arról, hogy a mérés/vizsgálat elvégzésének van-e értelme, vagy sem. Amennyiben Ön a bejelentkezéskor elmulasztja megadni az erre vonatkozó tájékoztatást, és csak a helyszínen derül ki, hogy a vizsgálat vagy mérés rajtunk kívül álló okokból, lényeges adatok hiányában nem végezhető el, úgy Cégünk jogosult rendelkezésre állási díjat felszámolni Önnek, amely a megrendelt szolgáltatás(ok) díjának 40%-a.
  • Ha a szolgáltatás az Ön azonosítása nélkül, vagy bizonyos személyes adatokat kihagyva is elvégezhető, de nem ad teljes körű vagy teljesen megbízható eredményt, úgy a szolgáltatást készséggel elvégezzük, azonban nem vállalunk semmiféle felelősséget az egyes adatok hiányából fakadó elemzési hibák vagy téves következtetések miatt.
  • Ön a szolgáltatás igénybe vételével (a felmérésen/vizsgálaton való részvétellel) ráutaló magatartást tanúsít, azaz felhatalmazza Cégünket a szolgáltatás elvégzésre és az ahhoz szükséges személyes adatok begyűjtésére, tárolására, feldolgozására.  E felhatalmazást Önnek (kiskorú személy esetén: az Ön szüleinek, törvényes képviselőjének) bármikor jogában áll visszavonnia, melyet írásban kell kérnie. Kérését követően az Ön adatait teljes mértékben anonimizálni fogjuk. Nem töröljük (mivel kutatás-fejlesztési tevékenységünkhöz az adatokat a későbbiekben felhasználhatjuk), azonban az Ön személye a nálunk tárolt adatok alapján nem lesz beazonosítható.
  • Az előző pontban leírtak alapján Ön tudomásul veszi, és szolgáltatásaink önkéntes igénybe vételével hozzájárul, hogy adatait anonim formában (és csakis anonim formában) szakmai, tudományos és kutatás-fejlesztési célokra használhassuk időbeni korlátozás nélkül.

Amennyiben adatkezelési rendünkkel vagy a tájékoztatónkban leírtakkal kapcsolatban kérdése merül fel, az office@cardioc.eu e-mail címen készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Cardio Consulting Hungary Kft.