A CATAPULT rendszerrel történő mérkőzésmonitorozás minden különösebb “felfordulás” nélkül zajlik: a játékosok felveszik a rögzítő mellényeket, bennük a bekapcsolt jeladókkal, a szokásos rendben lezajlik a mérkőzés vagy a verseny, majd ezt követően a sportolók leveszik és visszaadják a mellényeket. Ahhoz, hogy minden ilyen gyorsan és egyszerűen történjen, nekünk el kell végezni bizonyos technikai előkészületeket, például átállítani a jeladókat kültéri vagy beltéri üzemmódba, létrehozni az egyéni játékosprofilokat az “OpenField Console” szoftverben, illetve beállítani a megrendelő által kért riportok elkészítéséhez szükséges paramétereket az “OpenField Cloud” felhő alapú elemző platformon.

A mérés gördülékeny lebonyolítása és az edzés- vagy mérkőzéselemzések elkészítése tehát nemcsak tőlünk, hanem a megrendelőtől kapott információk gyors beérkezésétől is függ. Ezért kérjük együttműködésüket abban, hogy az alábbi információk a mérés előtt, a megadott határidőre beérkezzenek hozzánk:

h

1. A CSAPATNÉV ÉS A JÁTÉKOSOK NEVÉNEK MEGJELENÍTÉSE

Önök kérhetik a csapat és a játékosok teljes anonimitásának megőrzését. Ebben az esetben az elemzésekben a „Teszt csapat” (vagy hasonló név) fog szerepelni, a játékosok pedig „Player 1”, „Player 2” stb. néven jelennek meg az elkészült riportokban. Mindezektől függetlenül azonban – a jeladó adatok és a játékos személyének pontos párosítása érdekében – szükségünk van a játékosok valódi nevére, amelyet az Önök kérésének megfelelően jelenítünk meg vagy tartunk titokban az elemzés során.

h

2. JÁTÉKOS ADATOK

Bizonyos elemzések elkészítéséhez vagy egyes eredmények pontos meghatározásához (pl.: egyéni pulzus-célzóna beállítás vagy Metabolic Power kalkuláció) szükség van a játékosok személyes adataira, mint pl. a születési dátum, testmagasság, testsúly, maximális pulzus stb. Kérjük, ezeket az adatmezőket is pontosan töltsék ki. (A születési év mindenkinél fontos, viszont a születési hónap/nap a felnőttek esetében elhagyható.)

h

3. POZÍCIÓK MEGJELÖLÉSE

Az egyes posztokhoz más-más fizikai teljesítménymutatók tartozhatnak (pl. felugrási magasság, sprintek száma, jobb-bal oldali irányváltások, az egyes sebességzónákban töltött idő és megtett méterek száma), ezért fontos a szerepkörök pontos megjelölése. Kérjük, hogy csak a főbb (és azonos fizikai követelményekkel járó) mezőnyjátékos szerepköröket adják meg (pl. támadó, védő, szélső stb.), csapatonként legfeljebb négyet. A kapusokat külön tüntessék fel, mivel ők speciális kapus jeladót fognak viselni, és a róluk készült elemzés más lesz, mint a mezőnyjátékosoké.

h

4. MELLÉNY MÉRETEK

A rendelkezésünkre álló készlet erejéig minden játékosnak a saját méretének megfelelő jeladó rögzítő mellényt biztosítunk, hogy annak viselése ne okozzon kényelmetlenséget. A rögzítő mellényeket a kompressziós trikó vagy aláöltözet fölött javasoljuk viselni. Önökre bízzuk annak eldöntését, hogy a játékosok a CATAPULT mellényt a csapatmezen kívülre vagy az alá veszik-e fel. A rendelkezésre álló mellények XS, S, M, L, XL és XXL méretben állnak rendelkezésre.

h

5. BEÖLTÖZÉS/LEVÉTEL IDEJE, HELYE, KOORDINÁTORA

A CATAPULT mellények felvétele (és szükség esetén a méretek cseréje), valamint a CATAPULT jeladók felhelyezése és bekapcsolása az öltözőben, a mérkőzést megelőző „nyugodt” időszakban történik. Kérjük, pontosan adják meg az öltöző helység elérhetőségét (pl. folyosó szám, öltöző szám), az időpontot, és a folyamat levezényléséért felelős koordinátor (pl. csapat manager, fizioterapeuta) nevét és telefonszámát.

h

6. HELYSZÍN, DÁTUM, BEJUTÁS MENETE

Kérjük, adják meg, hogy a helyszínen történő megjelenéshez hol, mikor és kit kell keresnie kollégáinknak ahhoz, hogy az öltözőkhöz, majd a nézőtéren a technikai személyzetnek fenntartott részre bejuthassanak.h

h

Kérjük, hogy az edzés- vagy mérkőzéselemzés megrendelésekor pontosan kitöltve küldjék el nekünk a játékosokkal és helyszínnel kapcsolatos tudnivalókat tartalmazó alábbi táblázatot.
A rovatokat géppel (vagy kézírás esetén: nyomtatott nagybetűkkel) töltsék ki, és e-mailben továbbítsák az office@cardioc.eu címre.

CATAPULT mérkőzésmonitorozás előkészítéséhez szükséges adatok