A csapatok részére végzett antropometriai felmérés megegyezik az egyéni ügyfeleken végrehajtott vizsgálattal, azonban a mérés munkafolyamatai (mérési pontok jelölése, körméretek, átmérők, csonthosszok, bőrredők mérése) több munkaállomáson, párhuzamosan zajlanak, így óránként 7-8 sportoló felmérése végezhető el.

A csapatmérés és az egyéni mérés közötti különbség az értékelésben rejlik: a vizsgálati anyagokat a klub szakembereivel egyeztetett formában, terjedelemben és részletességgel (pl: korosztályok vagy posztok szerinti alkati megfelelés vizsgálata) készítjük el. Az értékelés két fő típusa: (1) a szöveges elemzés, amely elsősorban a felkészítő edzők és a szülők számára informatív; (2) az adattáblázat, amely a csoportos adatok jobb áttekinthetősége miatt a sporttudományi szakemberek és adatelemzők számára által kedvelt formátum, továbbá lehetőséget biztosít klubszintű statisztikai adatbázis, illetve poszt vagy életkor szerinti referencia adatbázis létrehozására is.

o

A vizsgálati eredmények az alábbi formában és tartalommal kérhetők:

  • Excel(1): 8.000 Ft (+áfa) – az összes felmért sportoló adatait tartalmazó tematikus táblázat, amelyben színkódokkal jelöljük a kitűnő/normál/gyenge/nagyon rossz értékeket
  • Excel(2): 9.500 Ft (+áfa) – az összes felmért sportoló adatait tartalmazó tematikus táblázat, amelyt színkódos elemzést és sportolónként egy rövid szöveges összefoglaló értékelést is tartalmaz
  • PDF(1): 6.500 Ft (+áfa) – egyéni értékelő nyomtatvány, amely csak a mért adatokat és az azokból számított értékeket tartalmazza (pl. izomtömeg, csonttömeg, alkattípus, testfelépítés, várható testmagasság, biológiai életkor stb.), mindenfajta szöveges értékelés nélkül.
  • PDF(2): 9.500 Ft (+áfa) – egyéni értékelő nyomtatvány, amely a mért adatokon és az azokból számított értékeken kívül a szülőknek vagy az edzőknek szóló 5-8 soros összefoglaló szöveges elemzést is tartalmazza.
  • PDF(1) és Excel(1): 9.000 Ft (+áfa)
  • PDF(1) és Excel(2): 10.500 Ft (+áfa)
  • PDF(2) és Excel (1): 11.000 Ft (+áfa)
  • PDF(2) és Excel (2): 12.500 Ft (+áfa

Kiszállási díj: A klub székhelyére vagy egyes telephelyeire történő kiszállás Budapest területén alkalmanként min. 25 fős csoport felmérése esetén díjmentes; ez alatti létszám esetén 15.000 Ft (+áfa) / alkalom / 2 fő. Vidéki kiszállás esetén áraink a távolság függvényében változnak, így pontos a összeget a helyszín ismeretében tudjuk megadni.

* * *

E szolgáltatásunk igénybevétele során birtokunkba kerül egy vagy több, Önre vonatkozó személyes adat. A kezelésükre és feldolgozásukra vonatkozó tájékoztatónkat a GDPR almenüben olvashatja el.