A csapatok részére végzett antropometriai felmérés megegyezik az egyéni ügyfeleken végrehajtott vizsgálattal, azonban a mérés munkafolyamatai (mérési pontok jelölése, körméretek, átmérők, csonthosszok, bőrredők mérése) több munkaállomáson, párhuzamosan zajlanak, így óránként 7-8 sportoló felmérése végezhető el.

A csapatmérés és az egyéni mérés közötti különbség az értékelésben rejlik: a vizsgálati anyagokat a klub szakembereivel egyeztetett formában, terjedelemben és részletességgel (pl: korosztályok vagy posztok szerinti alkati megfelelés vizsgálata) készítjük el. Az értékelés két fő típusa: (1) a szöveges elemzés, amely elsősorban a felkészítő edzők és a szülők számára informatív; (2) az adattáblázat, amely a csoportos adatok jobb áttekinthetősége miatt a sporttudományi szakemberek és adatelemzők számára által kedvelt formátum, továbbá lehetőséget biztosít klubszintű statisztikai adatbázis, illetve poszt vagy életkor szerinti referencia adatbázis létrehozására is.

Csapatmérésre vonatkozó ajánlatkérés céljából kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a „Kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségeinken!

* * *

E szolgáltatásunk igénybevétele során birtokunkba kerül egy vagy több, Önre vonatkozó személyes adat. A kezelésükre és feldolgozásukra vonatkozó tájékoztatónkat a GDPR almenüben olvashatja el.