SPORTANTROPOMETRIA ALAPTANFOLYAM (GYAKORLAT+ELMÉLET) 

Két napos elméleti és gyakorlati képzés, egyesületeknél vagy utánpótlás-neveléssel foglalkozó klubokban/intézményekben dolgozó szakemberek (pl. fizioterapeuta, erőnléti edző, dietetikus) vagy egyéni ügyfelekkel foglalkozó személyi edzők részére.

A képzés célja:

  • a sportolókon végrehajtandó antropometriai alapmérés (24-27 mérési pont) végrehajtásának elsajátítása,
  • a sportolók alkatára, testösszetételére, fizikai fejlettségére és fejleszthetőségére vonatkozó alapvető információk megfelelő értelmezése.

Oktatás időtartama: 2 x 6 óra.

Részvételi díj: 60.000 Ft / fő.

 

NEMZETKÖZI LICENCET NYÚJTÓ ISAK ANTROPOMETRIA TANFOLYAM (LEVEL 1)  

Nemzetközi licencet adó tanfolyamot legalább 10 fő jelentkezése esetén szervezünk Budapesten. A képzést az ISAK által delegált legmagasabb (4-es) szintű oktató vezeti. A tanfolyam nyelve angol, magyar nyelvű tolmácsolással.

Az 1-es szintű (kezdő) tanfolyam három napos, mely az ISAK által delegált vizsgabiztos jelenlétében tett gyakorlati vizsgával zárul. Ezt követően a résztvevők egy önállóan elvégzendő házi feladatot kapnak, amely 20 személy felméréséből (első mérés), és a mérés ismétléséből (mérési pontosságot kontrolláló újramérés) áll. Ennek dokumentációját a tanfolyamot követő 6 hónapon belül kell az ISAK központba elküldeniük. Amennyiben a vizsgát és az önálló feladatot is megfelelő színvonalon teljesítik, úgy postai úton megkapják az ISAK elnöke által aláírt oklevelüket, és felkerülnek az ISAK weboldalán található antropometristák névjegyzékébe. A licenc négy évre szól, melynek lejárta után ismétlő vizsgát kell tenni annak igazolására, hogy az illető rutinja és mérési pontossága továbbra is megfelel a nemzetközi szervezet előírt követelményeknek.

Mivel a képzésen egyszerre maximum 14 fő vehet részt, így a szabad helyekre előfoglalásokat rögzítünk. Az előzetes helyfoglalásra a „Jelentkezési lap” kitöltésével van lehetőség.

A tanfolyam részleteiről az edit.domotor@cardioc.eu e-mail címen kérhet tájékoztatást.

p

 

E szolgáltatásunk igénybevétele során birtokunkba kerül egy vagy több, Önre vonatkozó személyes adat. A kezelésükre és feldolgozásukra vonatkozó tájékoztatónkat a GDPR almenüben olvashatja el.

p

 

Jelentkezési lap

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.