A Cardio Consulting Hungary Kft. 2007-ben alakult. Működésünk első hat évében alaptevékenységeink a sport-szakirányú oktatás, a tananyagfejlesztés és tanácsadás voltak. 2013-tól kezdődően a cég fő profilja a sportolói teljesítménymérés és -elemzés, valamint az ehhez kapcsolódó oktatás, tanácsadás,  ügyféltámogatás.

Állandó ügyfeleink nagy része élsportolókat tömörítő klub vagy egyesület – közöttük 16 kiemelt sportakadémia (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda), NBI-es és NB2-es labdarúgó csapatok, vízilabdázók, jégkorongozók; kisebb hányaduk egyéni sportágakban versenyez (pl.  atlétika, országúti- és pályakerékpározás, judo).

Szolgáltatásaink során az egyénre szabott szolgáltatásra, tanácsadásra és ügyfélkövetésre fókuszálunk, és olyan módszerek, technológiák és eszközök alkalmazására törekszünk, melyek a hazai piacon még kevésbé elérhetők, viszont széles körű nemzetközi referenciákkal rendelkeznek és megfelelő szakmai és tudományos háttér áll mögöttük.

SPORTANTROPOMETRIAI SZOLGÁLTATÁSOK

Sportantropometriai felméréseinket az ISAK (International Society for the Advancement of Kinanthropometry) tagjaként a nemzetközi szabványnak megfelelő módszertannal és eszközökkel hajtjuk végre. A mérést és elemzést az ISAK által kibocsátott „Technician – Full profile Anthropometrist” oklevéllel rendelkező szakember és a sportantropometriai mérésekben gyakorlott, antropometriai tanfolyamot végzett asszisztensek hajtják végre. Az általánosan elterjedt sportantropometiai alapvizsgálaton kívül sportágspecifikus (kibővített) mérési profilok elvégzését és adatelemzését is vállaljuk. 

Sportágválasztási célból érkező vagy amatőr sportoló egyéni ügyfeleinknek havi rendszerességgel budapesti irodánkban biztosítunk mérési lehetőséget.  Csapatok mérését időpontegyeztetés alapján, helyszíni kiszállással vállaljuk. Fő profilunk az utánpótláskorú sportolók mérése és elemzése, valamint ennek alapján a sportág- és poszt-specifikus edzéshez szükséges alkati elemzés és tanácsadás.

CATAPULT TELJESÍTMÉNYELEMZÉS

2016 márciusától a sportolói mozgáselemzésben nemzetközi piacvezető Catapult Sports Pty Ltd. kizárólagos magyarországi partnereként a GPS és LPS (kültéri és betéri) mozgáskövető rendszerek és sportolói teljesítményelemzési módszertan bevezetésén, illetve az ehhez kapcsolódó ismeretek szélesebb körű elterjesztésén dolgozunk. Az ügyfelek igényeinek legmegfelelőbb CATAPULT és PLAYERTEK mérőrendszerek és eszközök kiválasztására, beszerzésére vonatkozó tanácsadáson túl ügyféltámogatással, rendszerkezelési betanítással, valamint és edzők és teljesítményelemzők képzésével és szakmai rendezvények, konferenciák szervezésével is foglalkozunk.

VIDEOELEMZŐ- ÉS KAMERARENDSZEREK

2020-tól foglalkozunk a csapatsportolók teljesítmény- és taktikai elemzésére használt, mobil kamerák és fixen telepített kamerarendszerek telepítésével, valamint a mérkőzések rögzítésére, a felvételek szerkesztésére és rendszerezésére szolgáló professzionális videoelemző szoftverszolgáltatások értékesítésével. A szoftvereinket használó szakemberek részére nemzetközi licencet biztosító, többszintű tanfolyamokat szervezünk és díjmentes online képzést kínálunk.